Львів підписав меморандум з Кореєю про співпрацю

image - 2023-11-06T183435.152
Фото: ЛМР

У понеділок, 6 листопада, до міський голова Львова Андрій Садовий відвідав Сеул (столиця Республіки Корея) та підписав меморандум з Корейською земельно-житловою корпорацією.

Про це повідомили в пресслужбі Львіської міської ради.

Там розповіли, що така угода має посилити співпрацю у розвитку та відбудові міста між Львівською міською територіальною громадою та Республікою Корея.

Зокрема меморандум передбачає співпрацю у таких сферах відбудови і розвитку Львівської міської територіальної громади в таких напрямках, як-от:

  • реалізація проєктів відбудови та розвитку міської інфраструктури у ЛМТГ;
  • реалізація проєктів міського планування та розвитку (у тому числі розумні міста);
  • розвиток міських промислових територій та будівництва індустріальних парків;
  • програми навчання і обміну знаннями для працівників Львівської міської ради;
  • інші сфери співпраці погоджені сторонами.

Варто зазначити, що з 6 до 11 листопада у Сеулі відбувається «1-а Програма обміну знаннями з питань співробітництва у сфері реконструкції». Сюди запросили українських урядників та представників місцевого самоврядування, наукової спільноти та бізнесу. Зокрема вони матимуть зустрічі із корейськими фахівцями сфери розвитку міст та житлобудування з метою розробки планів проєктів, які можуть бути реалізовані згодом.

Довідка

«1-а Програма обміну знаннями з питань співробітництва у сфері реконструкції» об’єднує лекційні та дискусійні сесії щодо національного земельного та міського розвитку, моделі розумного міста для збалансованого регіонального розвитку, інноваційні підходи та рішення для економічних незалежних міст. В межах Програми відбудеться спеціальна конференція з глобального співробітництва щодо реконструкції після конфліктів та катастроф в епоху цифрових технологій.

Корейська земельно-житлова корпорація має такі зобов'язання та обов'язки: забезпечення житлом, особливо для тих, хто потребує, і тих, хто вперше має житло; розвиток розумного міста на основі ІКТ (інформаційно-комунікаційних технологій) завдяки багаторічному досвіду розвитку нових міст; регенерація міст для відновлення функцій старих міст, щоб вони стали розумнішими та стійкішими; регіональний розвиток через містобудівну, житлову та промислову інфраструктуру.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, як будівництво нових ЖК сприяє розвитку інфраструктури міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: