Вакансії на Львівщині у листопаді та яку зарплату пропонують, — служба зайнятості

У Львівській області станом на початок листопада налічувалось понад 11 тисяч вакансій, де середній розмір зарплатні становить більш ніж 12 тисяч гривень.

Про це повідомили у регіональній службі зайнятості.

Там кажуть, що у порівнянні із аналогічним періодом торік, розмір виплат суттєво зріс. Минулого року працедавці пропонували в середньому 9,5 тис. грн.

Хто шукає роботу на Львівщині

На початку листопада нинішнього року за сприяння служби зайнятості роботу шукали 3,4 тис. безробітних (торік було 7,7 тис.). Більшість із них (77%) – жінки, майже 30% – молодь віком до 35 років, 40% – жителі сільської місцевості.

Скільки людей знайшли роботу?

У січні-жовтні цього року зайнятість шукали 21,4 тис. безробітних, що на 17,2 тис. менше, ніж в аналогічному періоді торік.

За цей період роботу на постійній основі знайшли майже 12 тис. клієнтів, зокрема 8,1 тис. безробітних. Ще 1,3 тис. осіб залучили до тимчасової зайнятості, з них 0,5 тис. виконували роботи тимчасового характеру або громадські, а 0,8 тис. – суспільно корисні.

Навчання перед роботою

Для підвищення рівня конкурентоспроможності 2,1 тис. безробітних проходили професійне навчання або перекваліфікацію, а 1,2 тис. осіб з числа занятого населення отримали ваучер на навчання.

Читайте також: У Львові запрошують на роботу ветеранів: вакансії

Упродовж 10 місяців цього року 6,1 тис. суб’єктів господарської діяльності подали до служби зайнятості інформацію про наявність 26 тис. вільних робочих місць і вакантних посад.

Нагадуємо, у межах програми «єРобота» на Львівщині планують створити понад 1500 нових робочих місць.

Головна світлина: depositphotos.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: