На Львівщині запрацювала п'ята Школа відповідального батьківства

image - 2023-11-08T185639.968
Фото: ЛОВА

Днями, 7 листопада, у Золочеві відкрили п’яту безкоштовну Школу відповідального батьківства «Батьки в темі». Вона призначена для сімей, які очікують малюків або є батьками дітей до трьох років.

Про це повідомили у Львівській обласній військові адміністрації.

Там розповіли, що на відкритті були присутніми начальник Служби у справах дітей ЛОВА Володимир Лис, голова правління БО «Дія.МИ» Софія Крушельницька, начальник Львівського обласного центру соціальних служб Ярослав Бордіян та заступник начальника Золочівської РВА Віктор Олійник.

Зокрема Володимир Лис зазначив, що з початку проєкту вже понад 200 батьків стали випускниками Школи відповідального батьківства. За його словами, в межах проєкту у Золочеві  для 22 учасників проведуть 8 лекцій та тренінгів експерти, які нададуть інформацію про виховання, лікування та догляд за малюками віком до трьох років.

Він також додав, що такі школи вже успішно відкрили також у Радехові, Бродах, Пустомитах та Дрогобичі. Крім цього, буде обговорюватися можливість відкриття шкіл відповідального батьківства у кожній громаді Львівської області.

Фото: ЛОВА

Підкреслимо, що ті, хто не встиг стати учасниками навчання школи відповідального батьківства у своїх громадах, можуть долучитися онлайн. Для цього потрібно написати організаторам у фейсбук або інстаграм.

Довідка

Основною метою Школи є інформаційна підтримка, навчання та створення ком’юніті батьків та експертів для обміну досвідом. Експертами проєкту є доказові фахівці із грудного вигодовування, сну, харчування, а також логопед, психолог, акушер-гінеколог, педіатр та дитячий стоматолог.

За словами ЛОВА, до кінця року в планах проєкту – організація заходу для батьків та дітей до Дня Святого Миколая у Львові. Анонс події опублікують у соціальних мережах БО «Дія.МИ». 

Організаторами проєкту є БО «Дія.МИ» cпільно з партнерами – Службою у справах дітей Львівської ОВА, Львівським обласним центром соціальних служб за підтримки Золочівської міської ради та Золочівської РВА.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що у Львові побудують кампус для вимушених переселенців за майже 20 млн євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: