На Львівщині розпочався Форум молодіжних центрів та організацій

Untitled

Захід об’єднав майже дві сотні осіб, серед яких молодіжні працівники, представники молодіжних центрів, лідери впливових ГО.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

11 листопада у Львові стартував обласний Форум молодіжних центрів та молодіжних організацій.

Його мета - об'єднати на одному майданчику усі існуючі центри, котрі працюють з молоддю у Львівській області та найвпливовіші у регіоні молодіжні організації з метою консолідації зусиль у роботі з молоддю.

Привітали молодь голова Департаменту молоді Ради Європи Тобіас Флессенкемпер (онлайн), начальник Львівської ОВА Максим Козицький, голова Львівського Офісу ЮНІСЕФ Нінке Воппен.

Також очільник області відзначив молодіжних лідерів громад подяками та взяв участь у дискусії «Чому на Львівщині вдалось реалізовувати проєкт по створенню центрів для молоді і які плани на майбутнє».

«Наша ціль розвинути мережу молодіжних центрів, щоб у кожній громаді Львівщини, молодь могла реалізовувати свої прагнення, творити зміни та робити внесок у розвиток держави на місцях.

Дякую молодим ініціативним людям Львівщини, які волонтерять і допомагають воїнам, прагнуть знати та робити більше, не стоять осторонь, проявляють бажання та лідерство. Ви – наше теперішнє і майбутнє. Вірте у свої сили та мрійте великими речима!

Вдячність міжнародним організаціям за підтримку та надані ресурси. Запрошуємо партнерів, організації та молодь до співпраці!», - зазначив Максим Козицький.

Форум триватиме два дні. Організатор: Львівський обласний молодіжний центр

Зазначимо, що на Львівщині ведуть діяльність 24 молодіжні центри. Ця кількість з-поміж областей України одна з найбільших.

Більшу частину молодіжних центрів на Львівщині створили в умовах повномасштабної війни. У цьому процесі суттєву підтримку надали міжнародні організації – ЮНІСЕФ, Управління верховного комісара ООН у справах біженців та Рада Європи.

Зокрема постійну міжнародну підтримку отримують 16 молодіжних центрів, залучених у проєкт «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області».

Як зазначили під час Форуму, міжнародні партнери зацікавлені брати участь у проєкті і у наступному році. Відповідні переговори зі сторонами вже провели та підготували відповідні пропозиції. Очікується збільшення залучених коштів на реалізацію проєкту з 2024 року у порівнянні з 2023 роком.

Також обласний молодіжний центр перебуває у пошуку додаткових партнерів, щоб була можливість та ресурси відкрити ще більшу кількість молодіжних центрів у громадах області.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий підбив підсумки візиту до Республіки Корея, де він перебував останні кілька днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: