Львів та два міста заснували об’єднання для розвитку реабілітації в Україні

399652086_906714387483332_697171190586617191_n
Фото: Андрій Садовий/Facebook

Манчестер, Ліверпуль та Львів заснували міжнародну ініціативу UNBROKEN Cities Network, аби підтримувати та розвивати реабілітацію в Україні.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий у середу, 15 листопада.

«Така ідея народилась у Манчестері після нашої зустрічі з Енді Бернем (мер Манчестера - Ред.). Він був вражений ідеєю та місією UNBROKEN. Мережа незламних міст надаватиме стратегічну та технічну підтримку Львову та іншим українським містам, які постраждали внаслідок війни в Україні. Мені дуже цінно, що наша ідея екосистеми UNBROKEN живе і поширюється на інші міста по всьому світу», — написав міський голова Львова.

Садовий додав, що UNBROKEN Cities Networks відкриті до співпраці.

Читайте також: Ерготерапія — це про незалежність: як на Львівщині допомагають пацієнтам відновити втрачені через травми навички

Центр НЕЗЛАМНІ

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) — місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. Окрім того, у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Проєкт реалізується Першим медичним об’єднанням Львова та Львівською міською радою за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: