У Домі Франка відкриють виставку «Місця натхнення»

У п'ятницю, 17 листопада, відбудеться відкриття нового виставкового проєкту «Місця натхнення» львівської художниці Олени Каменецької-Остапчук в Домі Франка.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Дому Франка.

Там розповіли, що художниця по-особливому відчуває міське середовище.

Зокрема мисткиня Олена Каменецька-Остапчук зазначила про свою виставку: «Місто, яке надихає...
Надихають вулиці Львова і будинки... Не тільки дуже гарні і романтичні, а й ті, що мають цікаву і складну історію, бо їх будували і в них жили дуже цікаві і непересічні люди.Мені хотілося побачити ті місця, де жили ці унікальні творчі особистості, які мають світову славу, очима цих творчих людей. Мене захопила ця думка, бо як мені здалося, що той відбиток, та аура цих людей збереглися. І, якщо задуматися про це, то ці місця набувають більшого змісту і ці будинки оживають».

Виставку можна переглянути до 30 листопада. Вхід на відкриття експозиції — вільний. В інші дні — за вартістю вхідного квитка в музей.

Довідка про художницю

Олена Каменецька-Остапчук народилася у Львові. Навчалася у Львівській художній школі та в Українському поліграфічному інституті імені І. Федорова. Виставкову діяльність розпочала у 1998 році. Бере активну участь у виставках в Україні та за кордоном.Працює у галузі станкового живопису.

Роботи художниці є у колекціях США, Великобританії, Австралії, Німеччини, Франції, Чехії, Польщі, Ізраїлю.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Богдан Тихолоз вкотре став директором Дому Франка у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: