Вроцлав пожертвував мільйон злотих для розбудови центру Unbroken у Львові

image - 2023-11-16T163422.623
Фото: надано пресслужбою ЄС

Громада Вроцлава пожертвувала мільйон злотих для розбудови центру Unbroken у Львові. З цієї нагоди львівські депутати в межах реалізації проєкту Unbroken відвідують польський Вроцлав.

*Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Депутати Львівської міськради висловили вдячність меру Вроцлава Яцеку Сутрику та голові міської ради Вроцлава Сергіушу Кмеціку за допомогу у розвитку екосистеми людяності UNBROKEN.

Зокрема голова фракції «Європейська Солідарність» у Львівській міській раді Петро Адамик зазначив, що те, що робить громада міста Вроцлава для Львова та України, є цінною підтримкою.

«Разом з колегами-депутатами, ми зустрілися з працівниками муніципалітету Вроцлава, які відповідають за розвиток співпраці з країнами Східної Європи, зокрема й Україною. Наша делегація завітала також до Генерального консула України у Вроцлаві Юрія Токаря, щоб ознайомитись з потребами українців, які отримали тимчасовий притулок у цьому місті. Ми передали подяку від міста Львова, від міського голови, від секретаря ради Маркіяна Лопачака, який сьогодні перебуває на фронті, владі міста Вроцлава за їхню підтримку від початку війни. Дуже тішимося, що вони декларують намір продовжувати підтримувати Україну, зокрема вибудовувати екосистему UNBROKEN. Дякуємо нашим партнерам, благодійникам за допомогу у створенні унікального проекту для реабілітації усіх наших українців, які постраждали від війни. Щиро дякую нашим польським друзям за щоденну допомогу України та підтримку наших громадян!», - прокоментував Петро Адамик.

Варто зазначити, що громада Вроцлава пожертвувала кошти для розбудови центру Unbroken у межах масштабного проєкту для реабілітації українських воїнів та всіх, хто постраждав від військових дій, у якому Львову допомагають всі міста-партнери, а також благодійники.

Читайте також У Львові ветерани отримали ваучери на розвиток власного бізнесу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: