Львівщина: головні події за добу

402648763_24090342080580902_8401801704027209145_n
Фото: Фейсбук

Доба у Львівській області минула без повітряних тривог

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

З його слів, уночі та вранці проїзд дорогами Львівщини забезпечували 19 одиниць спецтехніки, використали 207 тонн піщано-соляної суміші.

Також Козицький розповів, що жителька Мостиськ Ніна Яхімець подарувала авто для потреб ЗСУ. Її сімʼя також оплатила запчастини для його ремонту. Волонтери Центр-Волонтеріату Мостищини уже доправили транспорт на фронт для місцевого захисника.

У свою чергу, Бісковицька ТГ Самбірського району відправила на передову автомобіль Toyota Land Cruiser. Позашляховик допоможе виконувати бойові завдання Мар’янові Чвертлику – солдатові-навіднику третього окремого стрілецького батальйону.

"У Львові для студентів провели модель Європейського Парламенту. Учасники відчули себе депутатами міжнародного рівня. Вони обговорили тему розширення ЄС шляхом включення до спільноти країн Балканського півострова та Східної Європи й досліджували труднощі для цих країн під час євроінтеграції" - додав він.

Як розповіли в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, 8 листопада о 18:40 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Комарно на вул. Шевська, Львівського району. Пожежа виникла в цегляній, одноповерховій будівлі, критій шифером, в якій знаходився магазин автотоварів. Внаслідок пожежі вогонь знищив автотовари, меблі, металопластикові двері та вікно.

Нагадаємо, що британські фермери привезли на Львівщину 35 позашляховиків для ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: