Цими вихідними у Львові відбувся «Youth Speak Forum»

2222
фото: Youth Speak Forum. Дивись.info

Youth Speak Forum – це щорічна молодіжна подія, спрямована на популяризацію можливостей для молоді України у комерційному, державному та громадському секторах.

Цьогоріч Дивись.info побувала на події у Львові.

Учасники форуму мали змогу поспілкуватися з представниками громадського та бізнес-секторів, вивчили нові перспективи, приймали спільні рішення та перетворювали їх у реальність. YSF об’єднала молодь, яка прагне зробити свою країну кращою та активно долучитися до соціальних процесів.

«Це вже шостий форум у Львові. Концепція заходу така, що ми прагнемо надихнути молодь на професійний та персональний розвиток. Концепція така, що ми об'єднуємо три сектори: бізнес, громадський та державний сектори для спільного обговорення проблем молоді. Наші учасники — молодь віком від 18 до 23 років», - зазначила одна з організаторів заходу Вероніка.

Подія пропонує учасникам:

  • можливість обговорити важливі теми у сферах підприємництва, громадського та державного секторів, а також волонтерства;
  • відвідати платформу для зустрічі людей різних професій і інтересів з метою спільного обговорення актуальних питань та знаходження шляхів подолання викликів, що постають перед молоддю;
  • взяти участь у заходах, які допоможуть розвинути їхні навички та знання в галузі підприємництва, соціальних ініціатив, громадських проектів та багато інших;
  • перспективу налагодити цінні контакти, знайти нових друзів та бізнес-партнерів.

Тож на заході молоді люди України мали змогу послухати лекції на теми світових бізнес-трендів, ментального здоров'я під час війни, інклюзивності, толернтності, фінансової грамотності та важливості розвитку культури. Після лекцій була можливість обговорення питань із фахівцями.

«Цей форум проводить у різних країнах світу та різних містах самої України. Дводенна програма є дуже насиченою. Вкінця другого дня молодь познайомился з громадською організацією», - додала Вероніка.

фото: Youth Speak Forum. Дивись.info

Читайте також: Молодіжні організації на Львівщині: чому важливо гуртувати людей.

Довідка

AIESEC – це міжнародна організація, яка працює в сфері цілей сталого розвитку та сприяє розвитку лідерського потенціалу молоді через практичний досвід та виклики. YSF є ключовою ініціативою AIESEC, спрямованою на об’єднання молоді та різних секторів для спільного обговорення актуальних проблем та пошуку рішень для молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: