Львівщина: головні події за добу

405743600_1410554929871549_3410360107764796389_n
Фото: Фейсбук

Загроз ракетних ударів у Львівській області не виникало.

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

З його слів, проїзд автошляхами Львівщини забезпечують 28 одиниць спецтехніки. Уночі та вранці використали 354 тонни піщано-соляної суміші.

Також Козицький повідомив, що Президент нагородив львівського десантника з позивним «Інгул» орденом Богдана Хмельницького І ступеня. «Інгул» – офіцер ЗСУ, командир самохідного артилерійського дивізіону 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Чоловік вже 9 років проходить службу у 80-ці. Під час повномасштабної війни брав участь у звільненні від окупантів та обороні Нової Каховки, Вознесенська, Білогорівки, Макіївки, Невського і Кліщіївки.

Система безготівкової оплати за проїзд «check-in - сheсk-out» запрацювала в автобусах, які курсують на Перемишлянському та Ходорівському напрямках. Йдеться про автобуси, які вирушають зі львівської автостанції №5. Таку систему Львівська область запроваджує першою в Україні.

За кошти Яворівського міського бюджету у відділення відновного лікування у Немирові придбали нейроміограф. Прилад дозволяє детально вивчати роботу м'язів та нервової системи. Цей інструмент допомагає відновлюватися пацієнтам з різноманітними м'язово-суглобовими захворюваннями, зокрема нашим бійцям.

Львівщина вшанувала памʼять жертв Голодомору 1932-1933 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: