Українці створили гру про Голодомор: російські пропагандисти обурились

image-60
Скриншот

Студія STELLARIUM із Луцька представила нову гру Famine Way, яка є пригодницькою двомірною грою про Голодомор. У цьому проєкті команда українських розробників розкриває страшні події Голодомору 1932-1933 років та викриває злочинну політику Радянського Союзу щодо України. 

Про це повідомляє ІА Дивись.info.

Події гри розгортаються в селі Переяснівка на Харківщині, де героїнею стає дівчина Оленка, яка зіштовхується з голодом і втратами рідних через штучно створену радянською владою нестачу їжі.

Команда розробників визначила, що ідея створення гри виникла спонтанно, і після інтенсивної роботи над наративом, механіками та вивченням історій очевидців, у вересні сформували нову команду, розпочавшись процес розробки Famine Way.

Дізнавшись про гру, російські пропагандисти прокоментували її створення. Осторонь не залишились Володимир Соловйов та представниця МЗС РФ Марія Захарова. Про це STELLARIUM написали у своєму твіттері (X):

Сторінка гри вже є в Steam. Гра використовує рушій Unity і має тривалість приблизно 2-3 години, з планованим релізом на серпень 2024 року. Вартість гри на ПК складатиме 229 гривень, а на мобільних платформах – 99 гривень.

Читайте також: Чому для України важливо, що світ визнав Голодомор 1932-1933 років геноцидом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: