Володимир Зеленський провів Ставку: про що говорили

Зеленський
Скриншот з відео Володимира Зеленського

У вівторок, 28 листопада, Президент України Володимир Зеленський провів засідання ставки верховного головнокомандувача.

Про це президент повідомив у телеграмі.

Зокрема під час Ставки Зеленському доповіли у Генштабі, Міністерстві оборони, Премʼєр-міністр, обласна влада, командувачі оперативно-стратегічного угрупування військ (ОСУВ). Так,президент зазначив, що є усі фінанси та рішення.

 «Має бути повна відповідна робота в громадах. Усе абсолютно деталізовано – мін та бетону нашій державі точно вистачить. Потрібно більше швидкості та ефективності, і кожен, хто за це відповідає, має чіткі завдання», - зазначив Зеленський.

Він також розповів, що був також аналіз нещодавніх атак проти України.

 «Проаналізували тактику захисту від нашої протиповітряної оборони. Чітка потреба – розвиток і посилення наших мобільних вогневих груп, а також усі максимально ефективні системи ППО. Окремо проаналізували роботу «петріотів» та «насамсів» – усе дуже ефективно, я вдячний нашим партнерам, які допомагають нам саме з цими системами. Командувач Повітряних сил та інші відповідні командувачі, Міністерство оборони мають необхідні доручення», повідомив президент.

За його словами, були також доповіді командувачів за усіма фронтовими напрямками. Так, окрема увага – донецьким напрямкам: Авдіївка, Марʼїнка, район Бахмута. Володимир Зеленський підкреслив, що там за цю добу – найбільш інтенсивні бойові зіткнення.

Нагадаємо, раніше ми в Генштабі повідомили, якою є ситуація на всіх напрямках фронту за минулу добу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: