У Львові вночі працювало 69 одиниць снігоприбиральної техніки, — ЛМР

image - 2023-11-29T110825.429
Фото комунальних служб, ЛМР

Вночі на 29 листопада Львів від снігу прибирало 69 одиниць комунальної техніки. Зокрема, працівники використали 235 м3 піскосуміші та 161 м3 солі.

Про це повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури, як передає пресслужбі Львівської міськради.

Там розповіли, що на вулицях Львова працювало 5 підмітальних машин, 31 піскорозкидувач, 5 навантажувачів та 27 тракторів. Крім того посипали дороги, мости, підйоми протиожеледними засобами у всіх районах міста.

«Оскільки техніка працює в цілодобовому режимі, то зранку на прибирання виїхала денна зміна, зокрема менші тракторці та підмітальні машини. Працюють двірники. Для прибирання тротуарів та зупинок громадського транспорту двірники використовують мотоблоки», - зазначили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

За інформацією ЛМР, цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова буде залучено 137 одиниць комунальної та 66 одиниць приватної техніки. Крім того, місто придбало 18 500 м3 протиожеледних матеріалів (пісок, сіль, реагенти).

Читайте також Як розпізнати та допомогти людині із переохолодженням, — поради медиків

Прогноз погоди на 29 листопада для Львова

Синоптики прогнозують у Львові хмарно з проясненнями. А вночі та вранці падатиме сніг, хоча вдень – без істотних опадів. Тут на дорогах буде ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура вночі 4 – 6° морозу, вдень 2 – 4° морозу.

Так, синоптики попереджають про погіршення видимості в опадах та хуртовині. Крім того, вони зазначили, що атмосферний тиск зростатиме, відносна вологість повітря дещо зменшиться

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: