Львівщина: головні події за добу

406043371_1414416266152082_4467878113708302634_n
Фото: Фейсбук

Один раз в Львівській області лунало оповіщення про повітряну тривогу – 2 грудня о 12:08. Була загроза ракетного удару через зліт Міг 31-К з аеродрому Моздок (Північний Кавказ). Небезпека не підтвердилася.

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, через налипання мокрого снігу без електропостачання на Львівщині залишається 281 населений пункт (103 повністю, 178 частково). Відновлюють подачу живлення 90 бригад «Львівобленерго» – 387 фахівців. Залучили 135 одиниць техніки.

Миколаївська громада придбала новий апарат ультразвукової діагностики. Миколаївський міський центр первинної медико-санітарної допомоги став одним з переможців конкурсу «Розвиток медицини в громадах Львівської області», який проводила Львівська ОВА, та отримав 2 млн грн на оснащення закладу. Відтак за ці гроші придбали УЗД-апарат, а також додаткову апаратуру. УЗД-апарат має розширені діагностичні можливості. До того ж він – портативний. Провести обстеження, за потреби, медики зможуть навіть не транспортуючи пацієнта.

У Сокалі провели благодійний аукціон, у межах якого виручили понад 100 тис. грн. Серед лотів – артобʼєкти, вирізані зі залишків гільз, декоровані тубуси від снарядів, портрет Головнокомандувача ЗСУ тощо. Усі кошти скерують на виготовлення дронів для наших військовослужбовців. Організував подію БФ «Допоможи перемогти» за підтримки Червоноградської РВА.

"А фото, яким я проілюстрував цей допис, свідчить, що у Жовківській громаді встановили рекорд України. Його зафіксували у «Книзі світових рекордів». Головну ялинку Жовківської громади цьогоріч прикрасили 150 патріотичними кульками, які оздобили ручною вишивкою. Іграшки вишивала увесь рік місцева майстриня – Галина Ковальська, поки її чоловік захищав Україну на фронті. Усі прикраси пані Галина присвятила нашим Захисникам і Захисницям та їхнім дітям. Рішення прикрасити ялинку до свят ухвалили після консультацій з воїнами та місцевими жителями. Світлина: Олег Вольський" - написав Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: