У Львові другий рік поспіль проходить Wine Forum

photo5429097941185975283y-8587d1c6
Фото Романа Балука для ЛМР

Wine Forum відбувається в рамках Art and Wine Festival. Форум зібрав понад два десятки виноробів з усієї України. Спільно з представниками влади різних рівнів та депутатами винороби обговорили головні виклики, які сьогодні стоять перед ними та як представляти якісне українське вино закордоном.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Форум відкрив міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський, який доєднується до заходу вже другий рік поспіль.

«Я, як один з представників влади, думаю, що владі сьогодні точно не соромно, тому що якесь мінімальне, а можливо і не мінімальне завдання, за рік ми зробили. Дякую за чергову зустріч, яка стала традицією, і це дуже добре, бо вона продуктивна. Я хочу дізнатися про те, що вас турбує і спробувати вам допомогти. Я з приємністю їхав сюди, бо розумію, що такі зустрічі дуже конструктивні», – зазначив Микола Сольський.

Міністр нагородив виноробів, які підіймають відчизняну галузь виноробства на новий рівень. Також міський голова Львова Андрій Садовий вручив нагороду від міста – символ Лева – компанії «Бейкуш», яка докладає значних зусиль для промоції України у світі.

Як зазначають організатори, в Україні дуже активно розвивається виноробство, крафтове виробництво. Коли ми говоримо про українських виноробів, ми говоримо саме про тих, хто вирощує виноград в Україні і з нього робить вино.

На Wine Forum в рамках Art and Wine Festival до Львова приїхало 22 винороби. На фестивалі загалом буде представлено 25 компаній-виробників українського вина. 

Форум організувало управління туризму Львівськоїї міської ради. Він проходить в межах Art and Wine Festival, який відбувається 2 та 3 грудня у Lem Station у Львові вже вчетверте. Він проходить під гаслом «Підтримуй своє. Повертай своє». Подія благодійна – виручені кошти спрямують на реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ.

Читайте також: Рецепти оригінальних коктейлів до зимових свят.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: