Вночі окупанти атакували «Шахедами» Львівщину, є влучання

дрони-камікадзе
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У ніч на 5 грудня росіяни атакували територію України безпілотними літальними апаратами «Shahed-136/131» та зенітними керованими ракетам С-300. Зокрема, у Львівській області зафіксували 3 безпілотники, там є влучання в об'єкт інфраструктури.

Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький та Повітряні сили ЗСУ в телеграмі.

Максим Козицький зазначив, що під час повітряної тривоги, близько 4 години ранку, окупанти трьома безпілотниками атакував обʼєкт інфраструктури на Львівщині. За його інформацією, внаслідок удару виникла пожежа, яку оперативно загасили.

Він також додав, що є незначні руйнування, однак обійшлося без жертв та постраждалих. Крім того, немає пошкоджень систем життєзабезпечення Львівської області.

Скриншот з телеграму Максима Козицького

Підкреслимо, що повітряна тривога у Львівській області тривала з 02: 44 год по 04:59 год.

Крім того, Повітряних силах ЗСУ розповіли, що окупанти атакували «Шахедами» Україну з двох  напрямків – Курська область та Приморсько-Ахтарськ (РФ). Усього було зафіксовано 17 ударних безпілотних апаратів та шість зенітних керованих ракет ЗРК С-300. Водночас українська протиповітряна оборона знищила 10 ударних безпілотних літальних апаратів у різних регіонах України.

Фото: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, раніше в Генштабу ЗСУ повідомили, якою є ситуація на всіх напрямках фронту станом на ранок 5 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: