Львівщина: головні події за добу

1
Фото: Фейсбук

Минула доба у Львівській області минула без повітряних тривог. Але сьогодні, 10 грудня, о 10:17 почалася ракетна небезпека через зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка. У повітрі на території рф перебуває також Іл-78, який дозаправляє Міг-31К

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, у Червонограді провели благодійний аукціон «Мільйон на дрони» від проєкту «Пташки Перемоги».

«Збирали кошти на дрони для ЗСУ. Серед лотів: марка з автографом Кирила Буданова, автографи Головнокомандувача Валерія Залужного на прапорі та кокарді ЗСУ, картини відомих авторів, іменні футболки визначних спортсменів. Вдалося акумулювати 900 тис. грн. Благодійний вечір відбувся за підтримки Благодійного проєкту «Пташки Перемоги, Офісу Шахтаря та БФ «КАВА» - написав Козицький.

Новояворівська міська рада передала квадрокоптер за 359 тис. грн для військової частини А 7078 (ТРО Яворівського району), щоб наші захисники і захисниці могли ефективніше виконувати свої бойові завдання.

У Радехівській територіальній громаді у прийомну сім’ю влаштували дитину, позбавлену батьківського піклування, яка навчалася та проживала в закладі інституційного догляду. У прийомній сім’ї, яку створили у вересні, вже виховують двох сестер та брата дівчинки. Відтепер рідні проживають разом.

Близько 500 дітей захисників України з Пустомитівської громади отримали солодкі подарунки від Святого Миколая. Ініціативу реалізували за кошти місцевого бюджету Пустомитівської громади.

У межах проєкту «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку» працівники соціальної сфери Добросинсько-Магерівської сільської ради отримали 10 велосипедів. Вони допоможуть надавати якісні соціальні послуги тим, хто їх потребує. Проєкт втілює «Міжнародна організація з міграції» IOM Ukraine в партнерстві зі Західноукраїнським ресурсним центром. Фінансує його Посольство Канади.

Нагадаємо, за рік на Львівщині понад 300 тисяч людей отримали гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: