У Львові пожежники врятували літню жінку, у Винниках - горів будинок

409173308_686726180219586_1126104813430868630_n
Фото: ДСНС

У Львові вогнеборці врятували літню жінку, у Винниках - будинок від знищення вогнем

Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Львівській області.

9 грудня о 09:34 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у Львові на вул. Дністерська, 17. Пожежа виникла у квартирі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

Як з'ясувалось на момент пожежі, у помешканні перебувала 61-річна власниця. Вогнеборці вивели літню жінку із небезпечного помешкання, наповненого токсичним димом, на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги. Після огляду медиків, потерпілу було госпіталізовано у лікарню святого Луки Першого територіального медоб’єднання Львова.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку. До ліквідації пожежі залучили 14 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Фото: ДСНС

Інша пожежа трапилая у Винниках де вогнеборці врятували будинок від знищення вогнем.

Так, 9 грудня о 12:08 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у м. Винники на вул. І.Білозіра Львівського району. Пожежа виникла на горищі двоповерхового будинку.

На момент прибуття пожежних підрозділів з-під даху будинку вибивався густий дим. Через сильне задимленням вогнеборці працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Загорання поширилось дерев’яними конструкціями перекриттям. Аби загасити пожежу рятувальникам довелося здійснювати проливку осередків горіння. Вогнем знищено приміщення горища та речі домашнього вжитку. Також пошкоджено стелю житлової кімнати, облицювання стін та стелі.

До ліквідації пожежі залучили 14 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: