Через збій у мережі «Київстар» у Львові некоректно працюють електронні табло на зупинках

бодьтрим
ілюстративне фото: BIG.LVIV.UA

У вівторок, 12 грудня, дані систем відстеження громадського транспорту Львівської громади та електронні табло на зупинках працюють некоректно. Це причина масштабного збою в роботі оператора «Київстар».

Про це повідомляє управління транспорту ЛМР. 

До чого ще призвів збій у мережі оператора

У багатьох абонентів по всій країні немає мобільного зв'язку та відсутній Інтернет. Якщо необхідно терміново зателефонувати до рідних чи звернутись до екстрених служб, варто це зробити особисто у найближчих відділеннях, пише міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

«Також ви можете попросити про допомогу у нацгвардійців, поліцейських та прикордонників, які несуть службу в населених пунктах та на автодорогах. У Пунктах Незламності, розгорнутих на базах наших підрозділів, є можливість відключити Wi-Fi», — пояснив очільник МВС.

Окрім цього, можливі перебої у роботі банківських терміналів, додало Громадське із посиланням на коментар «ПриватБанку», позаяк частина всіх банків, банкоматів та POS-терміналів працює на мобільних картках.

У Львові, наприклад, через масштабний збій у роботі мобільного оператора довелось вручну вимикати вуличне освітлення у деяких районах.

Коли можуть відновити зв'язок

Олександр Кубраков, який очолює міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, припустив, що технічний збій усунуть впродовж декількох годин. Це він заявив під час відкриття підсумкової зустрічі команди відомства, передає NV.

Ремонтні роботи тривають, переконують у компанії.

Довідка

Вранці 12 грудня українці почали фіксувати перебої у роботі мобільного оператора «Київстар», що вплинуло на зв'язок, роботу банківських терміналів і навіть вуличного освітлення. Оператор стверджує, що все займаються усуненням технічного збою, втім ця робота є тривкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: