У Львові відбудеться прем'єра фільму «Хоробрі міста»

16 грудня у Львівському муніципальному мистецькому центрі відбудеться прем’єрний показ фільму «Хоробрі міста» від Ukraїner.

Про це повідомили у Львівському муніципальному центрі.

Там розповіли, що минулого року команда Ukraїner запустила проєкт «Хоробрі міста». Все починалося з кількахвилинних відео, що оповідали історії відважних міст, які тоді перебували або досі перебувають в окупації. Бачачи, як це відкликається авдиторії, Ukraїner зробив дещо зовсім нове для себе — залучив українських музикантів, аби ті створили пісні про населені пункти, що борються за свою свободу. Так з’явилося 8 пісень, які можна послухати на низці музичних платформ.

Пізніше Ukraїner вирішив зібрати всіх друзів, жителів і гостей Києва на благодійному фестивалі «Хоробрі міста», де були дискусії, фотовиставка, концерт з музикантами, які писали для проєкту пісні. Фільм «Хоробрі міста» — документування концертної частини цього івенту, а також рефлексії артистів про міста, оспівані в їхніх піснях, окупацію і відчуття дому.

Вхід на подію у Львові безкоштовний, однак через обмежені можливості простору необхідно зареєструватись за посиланням тут. Після перегляду буде спілкування з командою проєкту та QA-сесія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: