На Львівщині на розвиток ветеранського бізнесу спрямували 12,4 млн грн, — центр зайнятості

76
ілюстративне фото з відкритих джерел

Станом на 13 грудня 2023 року ветеранський бізнес у Львівській області області розвиватимуть 19 учасників бойових дій і 11 дружин ветеранів, документи котрих попередньо розглядала комісія Львівського ОЦЗ. Загальна сума грантових коштів становить майже 12,4 млн грн.

Про це детальніше розповіли ІА Дивись.іnfo в Львівському обласному центрі зайнятості.

За результатами розгляду документів заявників 20 хвилі урядової програми «єРобота» позитивні рішення отримали 6 претендентів із Львівщини, котрі взяли участь у проєкті «Грант для ветеранів або членів їхніх сімей». Право на отримання коштів на загальну суму 3,1 млн грн для масштабування бізнесу вибороли 5 ветеранів війни та дружина учасника бойових дій.

Серед них – 4 фізичні особи-підприємці та 2 початківці, котрі тільки будуть відкривати власну справу. Зокрема Золочівському районі дружина ветерана створить підприємство з виробництва цільнозернового борошна на жорновому млині, а у Львові учасник бойових дій буде виготовляти безпілотні літальні апарати.

Різні бізнеси розгортатимуть й фізичні особи-підприємці. Для прикладу, у Червонограді відкриється шиномонтажний комплекс для вантажних і легкових автомобілів, у Новояворівську – заклад швидкого харчування «Я люблю кебаб». Ще два учасники грантового проєкту із Львівського району розширять підприємницьку діяльність у сфері пошиття вишитих сорочок і виготовлення виробів з деревини та індивідуальними проєктами та розмірами.

Відповіді на питання щодо участі у програмі «Грант для ветеранів і членів їхніх сімей» можна отримати у підрозділах обласної служби зайнятості або у відео:

Читайте також Яку роботу та зарплату пропонують працедавці у Львові

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: