У Львові відкрили благодійну виставку картин «Люди для майбутнього»

photo1702905310
Фото: ЛОВА

Днями у Львівському палаці мистецтв відбулася презентація нового проєкту «Люди майбутнього». В його межах показали картини художниці та волонтерки Діани Подолянчук.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що художниця презентувала свої роботи з благодійною метою - на підтримку дітей полонених, зниклих безвісти та загиблих захисників України.

Фото: ЛОВА

Виставка складається з 30 творів, які художниця створила в період повномасштабної російсько-української війни. Зокрема, там можна побачити цикл, присвячений підрозділам спеціального призначення воєнної розвідки України: «Азов», «Kraken», «Артан», «Шаман», «Тимур», «Легіон».

Крім того, на виставці можна побачити картини, які свого часу художниця подарувала вищому військовому керівництву країни: Кирилу Буданову та Валерію Залужному.

Фото: ЛОВА

Підкреслимо, що на кожній картині є QR-код, за допомогою якого відвідувачі можуть зробити благодійний внесок для навчально-мотиваційної програми підтримки дітей України, чиї батьки загинули у бою з російськими окупантами або перебувають у ворожому полоні чи вважаються зниклими безвісти.

Презентація виставки відбулася у межах проєкту Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими «Люди майбутнього». Організували захід Львівський палац мистецтв та Благодійний фонд Діани Подолянчук (м. Вінниця).

Виставку можна переглянути до 15 січня 2024 року в Львівському палаці мистецтв.

Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА

Читайте також Кераміка, абстрактна скульптура та вертеп: у Львові триває виставка Ольги Безпалків «Ретроспектива»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: