Головні події за добу на Львівщині

922426-702x459

Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 22 грудня о 13:49. Була небезпека через зліт МіГ-31К. Загроза не справдилась.

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Як він зазначив, у Львівській ОВА відбулося восьме засідання робочої групи, яка контролює належне використання бюджетних коштів у Львівській області. У межах засідання розглянули 8 закупівель на понад 280 млн грн.

Львівщина увійшла у п’ятірку найкращих областей за реалізацією грантової програми «Свій Сад». Садівникам нашої області погодили майже 72 млн гривень грантової допомоги на створення і розвиток садівництва і ягідництва.

На Львівщині відбувся семінар щодо оцифрування пам'яток культурної спадщини. Музейники та пам'яткоохоронці спільно обговорювали нові виклики та можливості сканування пам’яток.

Для 500 дітей вразливих категорій зі Львівської області організували льодове шоу під назвою «Нова радість стала».

У львівському комунальному підприємстві «Лев» закликають взяти додому чотирилапого друга. Зробити це можна до 31 грудня, адже з 1 січня на підприємстві введуть обовʼязковий карантин.

На Різдвяному родинному ярмарку у Бродах зібрали понад 25 тисяч гривень на комплектуючі для FPV-дронів. Захід відбувся з ініціативи Культурно-мистецького центру «Ера» за участі більш ніж 20 колективів, 15 крафтових виробників.

Кам'янка-Бузька міська рада відповідно до звернення командира придбала та передала для потреб військових 7 блоків багатоканальної швидкої зарядки. Найближчим часом відправлять ще 7 прожекторних ліхтарів.

Новояворівська міська рада закупила 6 квадрокоптерів на загальну суму понад 1,2 млн грн. Їх передали для воїнів ТрО з Яворівського району.

Нагадаємо, що у Львові горіла багатоповерхівка, евакуювали 25 людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: