У Львові тимчасово не працюють світлофори на одному із перехресть

Traffic light
Фото: depositphotos.com.ua

На перехресті проспекту Чорновола – вул. Панча – вул. Торф'яна у Львові тимчасово не працює світлофор. Там замінюють дорожній контролер. Роботи триватимуть до 29 грудня включно.

Про це попередили у комунальному підприємстві «Львівавтодор».

«Контролер – це «мозок» світлофорного об’єкта. Через завантажену програму фахівці закладають у ньому концепцію, за якою працюватиме світлофорний об’єкт, зокрема, тривалість циклограми для того чи іншого напрямку руху в залежності від інтенсивності транспортного потоку на цій ділянці дороги, тощо», — йдеться в повідомленні.

Тут старий дорожній контролер експлуатується вже близько 20 років, тому часто виходить з ладу. Після заміни, новий контролер світлофора буде підключений до системи АСКДР, що дасть змогу повного контролю, віддаленого управління, моніторингу тощо.

Загалом, цей світлофорний об'єкт є складним. Він складається із трьох незалежних вузлів – двох регульованих пішохідних переходів та одного перехрестя.

Заміна опор світлофорів у Львові

У Львові обстежили майже тисячу світлофорних опор та консолей. Ці констукції могли бути небезпечними для водіїв та пішоходів.

Так, роботи на першому об'єкті — на перехресті вулиць Сахарова – Вітовського – Коперника розпочали наприкінці серпня. Тут встановили шість нових об'єктів та замінили дорожній контролер, якому було понад 30 років.

На балансі ЛКП «Львівавтодор» є 164 світлофорні об’єкти, а це — понад 2 тисячі світлофорів.

Нагадуємо, на трасі біля Львова, де стаються багато ДТП, встановлять світлофор.

Головна світлина: depositphotos.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: