Що потрібно обов'язково повісити на новорічну ялинку

1703853753-5293
Фото: ua.depositphotos.com

Звичай вбирати новорічну ялинку прийшов до нас з Європи. Наші предки вкладали у цей процес особливий зміст. І вірили, що за допомогою різних предметів можна здійснити всі свої бажання.

Вбираючи новорічну ялинку, ми більше не вкладаємо у прикраси особливого сенсу. Найчастіше ми більше стурбовані тим, які кольори та прикраси в тренді цього сезону.

Перед тим як прикрасити ялинку, важливо визначитися, чого ви хочете від майбутнього року. Бажати все і відразу - погана ідея, тому що Дракон вирішить, що ви занадто меркантильні або самі не знаєте, що вам потрібно, в результаті не отримаєте нічого. Саме тому для різних цілей створені різні символи.

Шишки, горіхи — для власного здоров'я і здоров'я близьких. Згадайте вираз: "Міцний, наче горіх".

Золотисті і сріблясті кулі — для залучення достатку. Ще одним символом багатства, за східним календарем, є мандарини. Тож не забудьте повісити їх на ялинку, а в новорічну ніч розділити з близькими.

Фігурка дракона — це не лише символ прийдешнього року, але й удачі та імператорської влади в Китаї, а тому його вішають для кар'єрного зростання.

Печиво, пряники — це все символи хліба і майбутнього гарного урожаю, тому ними прикрашають новорічну ялинку, щоб рік був ситим.

Янголя — для всіх, хто мріє про дитину.

Астрологи також стверджують, що для залучення щастя та виконання будь-якого бажання на ялинці обов'язково повинна бути оригамі — фігурка з паперу. Найкраще такий виріб зробити самому. Але якщо людина дарує прикрасу від щирого серця, то відмовлятися також не варто.

Символом кохання вважається яблуко. Тому, якщо ви бажаєте зустріти в новому році другу половинку чи зміцнити вже наявні стосунки, прикрасьте ялинку штучними чи справжніми яблуками.

Кораблик, літак, автомобіль чи паровозик — щоб більше подорожувати в новому році, побачити якомога більше різних країн.

Будиночок — допоможе здійснити давню мрію оселитися у власному будинку чи квартирі.

Фігурка собаки — символ друга і дружби. Якщо вам не вистачає теплих стосунків з іншими людьми, не забудьте додати таку прикрасу на свою ялинку.

  • Що повісити на ялинку, щоб вийти заміж

Вважається, що дівчата, які хочуть вийти заміж в наступні 365 (або 366) днів, повинні повісити на новорічну ялинку свою каблучку. Причому, цей предмет обов'язково першим розмістити, інакше ритуал не спрацює. Не можна брати прикрасу в борг у мами або подруги - вона повинна бути саме вашою. Матеріал не важливий, допустимо використовувати навіть біжутерію, головне - ваш уявний настрій і щире бажання якнайшвидшого заміжжя. Так що, якщо повісити каблучку на ялинку - прикмета для вас виявиться благополучною, а ви найближчим часом зустрінете "того самого".

  • Що повісити на ялинку, щоб завагітніти
Фото: Unsplash

Молоді жінки, які бажають мати дітей, повинні почати прикрашання ялинки з дитячих речей - маленьких шкарпеток, шапочок, слинявчика. Також рекомендується розмістити на новорічному дереві маленьку дитячу іграшку. Подумки попросіть Всесвіт про те, щоб він послав вам малюка в майбутньому році, і бажання здійсниться. Важливо зосередитися на такій дії, поставитися до неї серйозно і з любов'ю - тоді все вийде.

  • Що повісити на ялинку, щоб були гроші

Як не дивно, але подібне притягує подібне, тому для фінансового достатку потрібно вішати на ялинку купюри. Перед тим як повісити гроші на ялинку, визначитеся з валютою - це можуть бути гривні, долари, євро. Можете згорнути їх в трубочку, перев'язати щільно ниткою з одного краю, а на іншому зробити петлю і "зачепити" її на гілці. До речі, дуже важливо думати про гроші і майбутнє збагачення в позитивному ключі - якщо ви налаштовані корисливо, то вищі сили відберуть у вас дохід, а не подвоять його. 

  • Новорічні кулі, які притягнуть удачу
Фото: Pexels

Перша кулька, яку варто купити, це та, на якій буде зображений господар року — зелений дерев'яний дракон. Цю кульку слід повісити вгорі.

Також варто придбати кульку, яка буде символізувати удачу року. Золота куля притягне успіх, гроші та допоможе знайти фінансовий достаток. Цю новорічну кульку варто повісити по центру.

Обов'язково на ялинці має висіти кулька або новорічна іграшка, яка символізуватиме бажання, що мусить здійснитися в цьому році. На ньому може бути зображений предмет або це буде іграшка у вигляді потрібного предмета. Такі іграшки допомагають посилити енергію. Таку кулю слід вішати внизу ялинки.

Єдиний колір, який краще не використовувати під час свята, — коричневий.

Читайте також: Дідух та солом’яний «павук»: що вони означали в українських традиціях на Різдво

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: