Львівщина: головні події за добу

414471244_1430285124565196_7473691595653126797_n
Фото: Фейсбук

Один раз в Львівській області лунало оповіщення про повітряну тривогу – 30 грудня о 10:31. Була загроза ракетного удару через зліт МіГ-31К. Небезпека не підтвердилася.

Чим жила Львівщина минулої доби розповів начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, упродовж 2023 року понад 3 тисячі родин на Львівщині отримали гуманітарну допомогу від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН.

"Двоє юнаків з числа дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування з Червоноградщини отримали ключі від власного житла. Один з них зараз служить у лавах Збройних Сил України та захищає державу на Луганському напрямку" - повідомив Козицький.

На Львівщині придбали автомобіль для воїнів ТрО за кошти, які зібрали під час велопробігу. Автівка типу «багі» вже служить для потреб 103 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.

Працівники Підберізцівської сільської ради Львівського району придбали для потреб місцевих воїнів дві автівки – Nissan Navara та Hyundai Galloper. Обійшлося це у понад 14 тис. доларів.
Одне авто уже допомагає на фронті воїну з Чорнушовицького старостинського округу. Інша машина – на технічному обслуговуванні.

Красненська селищна рада Золочівського району коштом місцевого бюджету закупила для військових 80 окремої десантно-штурмової бригади 10 FPV-дронів та акумулятори до них.

Понад 35 тисяч гривень для наших оборонців передали колядники з села Нижня Білка Підберізцівської громади.

Нагадаємо, що на Львівщині під час пожежі в будинку загинув чоловік

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: