У Львові створять університетську лікарню на базі залізничної 

лікар-медик
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

На базі клінічної лікарні Львівської залізниці створять університетську лікарню. Рішення про передачу майна медичного закладу до сфери управління Міністерства охорони здоров’я вже ухвалив уряд.

Про це повідомили в пресцентрі МОЗ.

Там розповіли, що університетська лікарня отримуватиме фінансування за надані медичні послуги за програмою медичних гарантій, отже матиме стійку фінансову базу для надання якісної медичної допомоги та підготовки медичних фахівців.

Так, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко зазначив, що університетська лікарня Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького буде спроможною забезпечити високий рівень практичної підготовки студентів та інтернів, удосконалення навичок у практикуючих лікарів, медичних сестер й інших фахівців сфери охорони здоров’я, збереження професійних навичок викладачів.

«Університетська лікарня стане платформою для впровадження сучасних технологій діагностики і лікування та залучення найкращих, в тому числі вузькоспеціалізованих фахівців до надання медичної допомоги пацієнтам як запоруки її високої якості», — додав міністр.

Читайте також За рік львівські лікарі провели 128 трансплантацій органів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: