На Львівщині готується до протезування воїн, який втратив у полоні всі кінцівки

1

В’ячеслав Левицький родом з Подільська, Одеської області.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

У цивільному житті В’ячеслав був водієм-експедитором. Воював на Херсонському напрямку. Важку травму отримав на Донеччині, під Авдіївкою: прострілені ноги, тулуб, відморожені руки.

В’ячеслав 7 днів з пораненням пересувався в сірій зоні. Але натрапив на ворога і потрапив у полон до так званої ДНР, де пробув три дні без жодної медичної допомоги. Звідти його викупили чеченці на обмін. Вони ж ампутували йому всі чотири кінцівки.

Зараз воїн проходить реабілітацію у Superhumans Center, звикає та вчиться обслуговувати протези ніг, а також готується до протезування рук. Але вже зараз він без протезів верхніх кінцівок, самою куксою може самостійно знімати та одягати протези ніг, практично без сторонньої допомоги!

«В’ячеслав пройшов непростий шлях, але попереду на нього чекає повернення до повноцінного життя! А з таким завзяттям та жагою все неодмінно вийде! Команда Superhumans зробить для цього все можливе і навіть більше, постійно надихаючись його настроєм!», - зазначили у центрі реабілітації та протезування.

Нагадаємо, у Львові 13 січня попрощаються з двома воїнами: що про них відомо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: