У Львові помер хлопчик, який впав у кому після видалення зубів

75_main-v1703836073

Дитина впала в кому після видалення молочних зубів в одній з приватних клінік Львова

Про це 13 січня повідомив його батько, український музикант Віктор Пашник на сторінці у Facebook. 

"Лети наш Хлопчику, Лети... Усім нам із Небес світи... Спочивай з Миром, Коханий Наш Лесюньо!" – написав батько. 

Син Пашника, Велес, перебував у комі, після того як йому провели операцію з видалення молочних зубів. Йому було констатовано смерть мозку.

Як розповідав Віктор Пашник, 8 грудня його дружина відвела сина до місцевої клініки Ori-Dent, аби видалити дитині два молочні зуби. Працівники стоматологічного центру запропонували провести оперативне втручання з видалення зубів під загальною анестезією.

Далі, за словами музиканта, дитина дуже протестувала в операційній, та лікар-анестезіолог силоміць одягнув дитині маску. На зауваження матері лікарі не відреагували, і врешті-решт Велес заснув.

«За деякий час після початку операції, дружина почула метушню в операційній, туди почали збігатися медичні працівники, приблизно через 20 хвилин приїхали дві бригади невідкладної допомоги. До дружини вийшов медичний директор клініки, який повідомив, що під час операції в дитини сталася зупинка серця, яке лікарям вдалося запустити, і що дитину переводять в реанімаційне відділення», – розповів Віктор Пашник.

Від спеціалістів батьки дізналися, що ситуація критична. Згодом лікарі повідомили, що мозок дитини мертвий і життя хлопчика підтримують лише апарати.

За заявою Віктора Пашника, правоохоронці порушили кримінальну справу щодо неналежного надання меддопомоги, нині триває досудове розслідування.

Читайте також: На Львівщині готується до протезування воїн, який втратив у полоні всі кінцівки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: