Львівський обласний молодіжний центр відтепер доступний для відвідувачів

image - 2024-01-19T083838.284
Фото: ЛОВА

У четвер, 18 січня, запрацював оновлений Львівський обласний молодіжний центр, в якому деякий час проводили ремонтні роботи.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що в закладі сучасну техніку та провели ремонт приміщення для того, щоб створити відповідні умови для реалізації якісних молодіжних проєктів та заходів. Зокрема, для облаштування обласного молодіжного центру залучили фінансування з різних джерел: з обласного бюджету скерували 1 569 797 тис. грн., УВКБ ООН – 150 тис. грн. та від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) – 100 тис. грн.

За словами керівника Львівського обласного молодіжного центру Івана Сапси, тут будуть проводити тренінги по неформальній освіті, курси для молоді на різну тематику, вивчення мови, покази фільмів, молоді люди зможуть отримати умовне підвищення кваліфікації. Такі послуги надаватимуться безкоштовно.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький підкреслив, що Львівщина – єдина в Україні зараз розвиває мережу таких центрів. За його словами, в області вже є 48 об’єктів молодіжної інфраструктури, серед них – 28 комунальних установ.

«Завдяки підтримці від міжнародних партнерів, минулого року ми створили у різних громадах Львівської області 24 молодіжні центри. Із них 16 отримали фінансування на ремонт приміщень, закупівлю техніки та реалізацію якісних молодіжних проєктів і заходів», - зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Фото: ЛОВА

У ЛОВА нагадали, що минулого року управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації спільно з Львівським обласним молодіжним центром залучити на розвиток молодіжної інфраструктури на Львівщині понад  12 млн. грн від міжнародних партнерів. План на цей рік – 20 млн грн.

Читайте також Інноваційний STEAM-центр для учнів шкіл відкрили на Львівщині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: