Двох зрадників з так званих «Л/ДНР» судитимуть у Львові

417574829_768645828630371_6032080049952976832_n
Фото: Львівська обласна прокуратура

У Львові судитимуть учасників збройних угрупувань так званих «ДНР» та «ЛНР», які воювали проти Збройних сил України.

Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Так, йдеться про двох громадян України, які добровільно перейшли на бік російської армії та вступили до незаконних збройних формувань «народної міліції» псевдоутворень «ДНР» та «ЛНР».

Мешканця Донецька зарахували до 114 батальйону «народної міліції» терористичної організації «ДНР», він виконував обов’язки стрільця. Він також забезпечував безпеку місць перебування збройних сил РФ у Донецькій області.

Інший обвинувачений, мешканець Луганщини, був зарахований до військової частини 69647, що входить до 2-го армійського корпусу військ РФ. А пізніше воював на боці окупантів вже у незаконного збройного формування «народної міліції» терористичної організації «ЛНР».

Українські захисники взяли їх у полон на Донеччині у липні торік.

Їм інкримінують державну зраду, участь у терористичній організації та діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 1, 2 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

Раніше ми розповіли, що бойовик «днр» зі Львівщини обстрілював «Азовсталь». Галицький районний суд виніс вирок 46-річному мешканцю Львівщини, який воював на боці  квазіреспублік  у складі в складі 1-го армійського корпусу народної міліції «днр». Йому заочно присудили 15 років позбавлення волі з конфіскацію майна. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: