У Львові три дні курсуватиме «романтичний експрес»

поїзд
Ілюстративне фото/архів ІА Дивись.info

З нагоди Дня закоханих «Укрзалізниця» запускає «Потяг до тебе». Цього разу він буде доступний не лише у Києві, а й у Львові. Курсуватиме 14, 16 та 18 лютого.

Про це повідомили у пресслужбі перевізника.

«Подорож Києвом і Львовом триватиме трохи більше 2 годин, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі. Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, у Києві о 19:10», — йдеться в повідомленні.

Половину місць безкоштовно надано пораненим військовослужбовцям на реабілітацію. На пасажирів очікує романтична подорож під справжнім паровозом, у новому вагоні, в купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря наших дипломатичних рейсів Євгена Клопотенка.

Як взяти квитки на «Потяг до тебе»

Знайти «Потяг до тебе» в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний, а також Львів — Львів-Романтичний.

Квитки вартуватимуть по-різному, в залежності від дня тижня. Ціни починаються від 304 гривень у Львові та 458 гривень у Києві.

Вечеря не входить у вартість, кожен замовник додатково індивідуальне посилання на спеціально розроблене меню від шефа.

У разі повітряної тривоги після початку руху він продовжує рух до кінцевої зупинки чітко за графіком. Посадка та висадка під час тривоги - через підземні переходи у Києві та обхідними сходами у Львів.

цього року романтичні експреси мають приємну співпрацю з Сергієм Жаданом, тож на наших закоханих захисників і захисниць очікує додатковий поетичний сюрприз від живої класики української поезії та наших друзів з Видавництва Старого Лева. Ну і звісно, ​​романтичне фото на фоні ретропаровоза — це безкоштовний бонус для всіх!

Раніше ми ділились підбіркою локацій, куди з'їздити у День всіх закоханих на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: