Клініка протезування на Львівщині підписали угоду із МОЗ: що вона передбачає

IMG_3989-2-1536x785
Фото: архів ІА Дивись.info

Міністерство охорони здоров’я та Superhumans Center підписали угоди, покликану збільшити кількість важливих проєктів для реабілітації людей, що постраждали внаслідок війни, доступності та якості послуг протезування, включаючи високотехнологічні медичні послуги.

Про це повідомили у пресслужбі військової адміністрації регіону у вівторок, 13 лютого.

Підписана угода про:

  • розвиток та підтримку розгалуженої мережі надання послуг з реабілітації та протезування
  • підвищення якості та доступності спеціальної медичної допомоги, включаючи послуги з протезування;
  • практичне впровадження сучасних підходів до протезування, реконструктивної хірургії, психологічної підтримки та реабілітації та інших;
  • видів медичних та реабілітаційних послуг;
  • мультидисциплінарний підхід до лікування пацієнтів, зокрема пацієнтів, які втратили кінцівки.

В межах угоди сторони будуть проводити спеціальні консультації із залученням кваліфікованих спеціалістів та експертів, організовувати та проводити спільні заходи, зустрічі з органами іноземних держав і міжнародних організацій з метою розширення мережі центрів надання послуг з реабілітації та протезування.

Про Superhumans center

Це спеціалізована клініка з протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації для тих військових та цивільних, дорослих та дітей, що постраждали від війни в Україні. 

Superhumans Lviv створено на базі одного з чинних військових госпіталів на Львівщині. Втім проєкт є приватною ініціативою. Фінансується винятково за кошти донорів та партнерів. Жодної копійки з державного бюджету на клініку не витрачають.

У центрі уже працює лабораторія протезування, виробництво протезів, відділення реабілітації, гідротерапія та психологічний супровід на період реабілітації в центрі. На початку 2024 року запрацює відділення реконструктивної хірургії. До кінця 2024 року запрацює палатний фонд на 70 ліжок, відділення реанімації та 2 надсучасні операційні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: