На одному з приміських маршрутів на Львівщині знову курсуватимуть автобуси

Страйк Автобус (22)
ілюстративне фото, архів ІА Дивись.info

Автобусний маршрут зі сполученням Львів (АС-2) - Високофедорівка відновить свою роботу з 19 лютого.

Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Там розповіли, що з перевізником ТОВ  «Радехівське АТП-14629» адміністрації розірвала договір 25 січня 2024 року на обслуговування автобусного маршруту загального користування № 515 Львів АС-2 - Високофедорівка. Тоді це сталося через неналежне наданням послуг з перевезення пасажирів.

«З метою покращення транспортного забезпечення жителів Кам’янка-Бузької громади, департаментом дорожнього господарства уклали тимчасовий договір з перевізником ФОП Копко Ігор Богданович щодо обслуговування автобусного маршруту загального користування № 515 Львів АС-2 - Високофедорівка. Зазначений автобусний маршрут відновить роботу з 19 лютого цього року», – повідомив директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

У Департаменті дорожнього господарства закликають мешканців області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення в подальшому таких порушень. Так, зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 112, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Нагадуємо, з початку 2024 року на перевізників у Львові наклали 155 штрафів через невипуск належної кількості транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: