Польські аграрії заблокували ще один пункт пропуску з Україною

Polshha
Кордон з Польщею. Фото ілюстративне

У п'ятницю, 16 лютого, близько 11:10 год на дорозі перед пунктом пропуску «Корчова» (Республіка Польща), суміжному з українським пунктом пропуску «Краківець», польські аграрії розпочали блокування руху для вантажних транспортних засобів з України.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України (ДПСУ).

Там розповіли, що внаслідок таких дій можливе ускладнення руху: як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд.

За даними ДПСУ, на цьому напрямку зараз на в’їзд до України на території Польщі очікують близько 1730 вантажівок. Однак організатори таких дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусів та легкового транспорту.

«Наразі прикордонники України вживають заходів щодо відстеження ситуації, уточнення взаємодії з польськими колегами щодо порядку подальшого пропуску вантажного автотранспорту та категорії вантажів, які будуть пропускатися через кордон», — додали в Державній прикордонній службі України.

У ДПСУ зазначили, що пункт пропуску «Краківець-Корчова» став шостим пунктом пропуску на українсько-польському кордоні, де здійснюється блокування руху вантажівок. Поки інформації щодо термінів проведення пункту пропуску немає.

Нагадаємо, що 12 лютого польські аграрії почали блокаду на двох пунктах пропуску з Україною — «Зосін — Устилуг» (на Волині) та «Долгобичув — Угринів», що у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: