Володимир Зеленський провів селектор: про що говорили

2
фото: Володимир Зеленський, з відкритих джерел

У середу, 21 лютого, президент України Володимир Зеленський провів селектор. На зустрічі обговорили низку питань, зокрема тему – блокування на польському кордоні.

Про це повідомив президент у своєму телеграм-каналі.

Він розповів, що селектор провів з урядовцями – віцепрем’єркою Ольгою Стефанішиною, міністрами Дмитром Кулебою, Олександром Кубраковим, Миколою Сольським. Під час зустрічі детально розібрали ситуацію та визначили наступні кроки.

«Лібералізація торгівлі з Європейським Союзом має тривати, і я вдячний чіткій позиції Європейської комісії. Має бути міцною і наша єдність заради спільної безпеки й безпеки всіх країн, яким загрожує російська агресія. Ситуативні інтереси не мають права її похитнути», - зазначив Володимир Зеленський.

Він також розповів, що заслухав детальну доповідь міністра оборони Рустема Умєрова щодо постачання: боєприпаси, зброя, системи радіоелектронної боротьби (РЕБ), дрони. А також - детальну доповідь Головкома Олександра Сирського щодо ситуації по напрямках та зведення Головного управління розвідки Міністерства оборони та Служби зовнішньої розвідки.

Крім того, під час зустрічі обговорили ситуацію в регіонах, а саме: ліквідація наслідків російських ударів, допомога людям, подальша розбудова багаторівневого захисту критичних об’єктів у прифронтових та прикордонних областях.

Нагадуємо, з 20 лютого протестувальники Польщі поблизу шести пунктів пропуску на кордоні з Україною почали жорсткішу блокаду. Окрім цього, неподалік пункту пропуску «Медика — Шегині» польські аграрії висипали з вагона українське зерно. Того ж дня пані генеральний консул Польщі у Львові Еліза Дзвонкевич попросила вибаченя в українців через дії своїх співвітчизників на польсько-українському кордоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: