Ситуація на фронті та F-16: Зеленський провів ставку

666
фото: Володимир Зеленський, з відкритих джерел

У четвер, 22 лютого, президент України Володимир Зеленський провів чергову Ставку верховного головнокомандувача. Під час засідання обговорили ситуацію на фронті та винищувачі F-16.

Про це повідомив глава держави у Telegram.

Зеленський заслухав інформацію про плани росіян від керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова, а також останні зміни в оперативній ситуації від головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського.

«Ситуація на всіх основних напрямках, оборонні дії й окремі наступальні операції. Надходження та витрата боєприпасів, ракет, дронів», — повідомив президент.

Учасники Ставки детально розглянули ситуацію на Авдіївському та Південному напрямках. Говорили про нову лінію оборони в районі Авдіївки, укріплення рубежів та подальші наміри ворога: «Кринки — наші морські піхотинці надійно тримають плацдарм. Ворог спромігся лише на дезінформаційну операцію».

Окремо він заслухав закриту доповідь щодо літаків F-16: про кількість у першій партії, терміни отримання, підготовку інфраструктури та персоналу. Зеленському уточнили календар подальшого навчання пілотів, техніків й отримання наступних літаків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: