Хірургиня зі США прооперує у Львові щонайменше 15 дітей із вадами обличчя

367734296_619491560321264_8396891406021366924_n
Оксана Джексон. Фото: Перше медичне об'єднання Львова

До Львова із місією прибула американська хірургиня українського походження Оксана Джексон. Упродовж кількох днів вона оперуватиме дітей з вродженими вадами, деформаціями і новоутворами обличчя і тіла.

Про це повідомили у лікарні святого Миколая Першого медичного об'єднання міста.

Окрім консультацій, лікарі планують виконати понад 15 складних оперативних втручань.

Цього разу з Джексон приїхали її колеги Девід Лоу – дитячий пластичний і реконструктивний хірург із лікарні у Філадельфії, та пластична хірургиня Наталія Біскуп. Разом із українською командою лікарів вони проведуть в операційній два дні.

«Під час цього візиту лікарі візьмуться за найскладніші випадки: розщілини губ та піднебіння, розлади мовлення при розщілині піднебіння, синдром Поланда, деформації носа та вух, лицьовий параліч, опіки, шрами на обличчі, ліпоми, вроджені невуси», — йдеться в повідомленні.

Оксана Джексон

Оксана Джексон - віцепрезидентка Американської асоціації розщілин губи та піднебіння. Лікарка має українське коріння і приїхала до Львова за покликом серця: «Мої батьки народилися тут, тому я відчуваю, що мені потрібно їхати до України в цей складний час і допомагати, чим можу».

Нагадуємо, у Львівській обласній клінічній дитячій лікарні «ОХМАТДИТ» працював Крейг Хобар (Craig Hobar), провідний американський краніо-фаціальний хірург, який спеціалізується на вроджених вадах обличчя (розщілини губи та піднебіння, вроджених та набутих деформаціях лицевого скелету).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: