Спортсмени Львівщини здобули ще дві медалі на Дефлімпійських іграх

image - 2024-03-06T095929.465
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

XX Дефлімпійські ігри тривають у Туреччині. На змаганнях представники Львівської області вибороли ще дві нагороди.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації.

Здобутки львівських спортсменів на Дефлімпійських іграх

На змаганнях шахіст Денис Колб завоював бронзову медаль у командній грі з рапіду в складі збірної України-2. Разом з Денисом під синьо-жовтим прапором виступали Альона Осипова (Харківська обл.), Аліна Лянгузова (Київ), Інга Аблогіна (Київ), Вадим Білий (Одеська обл.), Володимир Заболотний (Рівненська обл.).

Крім того, в керлінгу золоту медаль здобула пара дабл-мікст у складі представників Львівщини Плесканки Михайла та Якимець Катерини. Українці спершу перемогли Японію з рахунком 8:7, потім у фіналі – корейців 9:5.

До речі, ми раніше розповідали, що вперше в історії спортсмен з Львівщини виборов «золото» на Дефлімпійських іграх. Ним став Ярослав Гульоватий.

«Наші керлінгісти вже не вперше виступають на зимовій Дефлімпіаді. На минулих Іграх Михайло Плесканка та Катерина Якимець посіли сьомі місця, цього ж разу їм вдалося показати найкращий результат зі всіх учасників. А для шахіста Дениса Колба теперішні ХХ Зимові Дефлімпійські Ігри у Туреччині стали першими у кар’єрі»,

зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Усі троє спортсменів є представниками Львівського регіонального центру «Інваспорт». Керлінгісти Михайло Плесканка та Катерина Якимець тренуються під керівництвом Ігоря Марченка (збірна України, м. Київ). Тренером Дениса Колба є Іван Ільницький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: