Шосту школу відповідального батьківства «Батьки в темі» розпочали на Львівщині

photo1710264836
Фото: ЛОВА

11 березня відбулось відкриття шостої безоплатної Школи відповідального батьківства «Батьки в темі» для сімей, які очікують малюків або є батьками дітей до 3-х років. Вона відбуватиметься у Турківській територіальній громаді.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що організатори заходу – БО «Дія.МИ» спільно з партнерами: Службою у справах дітей ЛОВА, Львівським обласним центром соціальних служб та за підтримки Турківської міської ради та Боринської селищної ради. 

На захід завітали близько 50 учасників. Поки батьки слухали лекцію, для дітей організували дитячі зони та майстер-класи. Після завершення заходу відбулась фотосесія з малюками та вручення подарунків. 

«Сьогодні ми відкриваємо Школу вже у шостій громаді на Львівщині. Це важливий у наш час проєкт про майбутнє міцних українських родин та про підвищення батьківського потенціалу. Бажаю, щоб ви відчули себе частиною великої спільноти, яка називається Україна і яку ми всі разом будуємо на різних рівнях. Ми продовжуємо піклуватись про те, щоб допомагати виховувати здорових, щасливих і впевнених в собі дітей. І школа відповідального батьківства – це передумова того, що діти будуть виховуватися у сім’ї. Дякуємо громадському сектору за підтримку соціальних ініціатив», – привітав учасників заходу начальник служби у справах дітей Львівської ОВА Володимир Лис.

Фото: ЛОВА

Лекторкою заходу була експертка Школи відповідального батьківства – логопед Анна Берестова, яка поділилась цінною інформацією про корисні звички, які покращують розвиток мовлення дітей від 0 до 3-х років. Логопед розповіла найважливіше про те, як навчитись бавитись з малюками з користю і задоволенням, що таке щоденник розвитку і як його вести, про фізичний та слуховий розвиток, а також як допомогти дитині на різних етапах формування мовлення. 

Після лекції, всі охочі мали змогу індивідуально поспілкуватись з логопедом і отримати доказові відповіді та сучасні рекомендації без міфів та стереотипів.

Організатори зазначають, що Школа у Турківській територіальній громаді триватиме місяць. До неї входять онлайн-заняття з експертами із грудного вигодовування, харчування, а також психологом та педіатром. Так, всі хто не встиг стати учасниками навчання в своїх громадах, можуть долучитися до онлайн частини. Для цього потрібно написати організаторам в Фейсбук, Інстаграм або ж бути в курсі всіх новин, долучившись до онлайн-ком’юніті тут.

Також в планах БО «Дія.МИ» організація ще однієї масштабної онлайн-школи для батьків. Анонс події опублікують у соціальних мережах БО «Дія.МИ».


До речі, як на Львівщині заохочують займатися спортом - можна прочитати тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: