На Львівщині запрацював ветеранський простір

у Заболотцях, що неподалік Бродів, відкрили Центр Героїв.
Фото: Фонду Ірини Гримак “Львівщина”

У Заболотцях, що неподалік Бродів Львівської області відкрили Центр Героїв. Це ветеранський простір, у якому демобілізованим військовим і їхнім рідним надаватимуть безкоштовні юридичні консультації, психологічну підтримку, сприятимуть в професійному розвитку та соціальній інтеграції.

Про це ІА Дивись.info повідомили у благодійній організації, Фонді Ірини Гримак «Львівщина»

Центр Героїв у Заболотцях – це вже другий з серії таких центрів, які запускають у громадах Львівської області. 6 грудня 2024 року такий Центр Героїв запрацював у Турці на Самбірщині.

Ветеранський простір очолила Олена Мороз. Її чоловік вже понад 8 років захищає Україну на фронті. Жінка каже, що на власному досвіді знає, якою важливою як для військових так і для їхніх сімей є підтримка та спілкування.

У Центрі Героїв надаватимуть професійну психологічну допомогу, юридичні консультації, допомагатимуть у встановленні контактів з громадою, органами влади, громадськими організаціями, підприємцями, освітніми закладами, культурними та спортивними установами, а також спільно з ветеранами та їхніми рідними проводитимуть культурні й патріотичні заходи.

Нагадуємо, у Львові з'явився центр, де ветерани та цивільні адаптовуються до нових умов життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: