У Львові провели конференцію «Клуби Лайонс в Україні. Два роки війни»

1
Фото Романа Балука для Львівської міської ради

Близько півсотні учасників з шести країн світу зібралися у Львові на конференції «Клуби Лайонс в Україні. Два роки війни». Її організував Благодійний фонд «Клуб Левів міста Львова» у співпраці з Лайонс Клубами України та європейських країн. Вони активно долучаються до доброчинних проєктів міста до та під час повномасштабного вторгнення. Представникам українських та міжнародних «Клубів Левів» вручили подяки від міста

Про це повідомляє Львівська міська рада.

На конференції підсумували роботу Клубів Лайонс в Україні за 2022-2023 роки, обмінялись досвідом співпраці з європейськими Клубами Лайонс, а також обговорили нові напрямки роботи та проєкти допомоги Україні з представниками іноземних клубів в рамках Lions Clubs International.

«З початком широкомасштабної російської агресії наш Клуб активно включився у реалізацію різноманітних проєктів гуматарної допомоги у співпраці з європейськими та американськими Клубами Лайонс. Серед багатьох інших був реалізований проєкт утеплення та часткової реконструкції Дитячого притулку на Левандівці та ремонт дитячого реабілітаційного відділення у лікарні ОХМАТДИТ», – розповіли організатори.

Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко подякував учасникам конференції за допомогу та підтримку України та вручив представникам українських та міжнародних «Клубів Левів» подяки від міста.

«У цьому залі Львівської міської ради приймають важливі рішення для нашого міста. Сьогодні тут є ви і ви також приймаєте важливі рішення. Але найперше ви вирішили приїхати сюди – це необхідно, щоб побачити яким є Львів, якою є Україна, хто ми такі і за що ми боремося. Я хочу вам подякувати за те, що ви тут і за вашу підтримку України», – сказав Андрій Москаленко.

Зазначимо, Благодійний фонд «Клуб Левів міста Львова» створений у червні 2004 року і цього року відзначає своє 20-ліття. За час свого існування «Клуб Левів міста Львова» був учасником і організатором багатьох доброчинних проєктів, зокрема створення Діабетичного центру на базі Спеціалізованої дитячої лікарні Львова, реставрації скульптури двотулубного лева на вул. Галицькій, підтримки бібліотеки львівського товариства УТОС, допомоги львівським сиротинцям та багатьох інших.

Читайте також: П'ять ідей, як провести вихідні на Львівщині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: