Терапевтичні зустрічі ветеранів пройдуть у Львові: як потрапити

ветерани
Український військовий/ poda.gov.ua

На базі першого в Україні абілітаційного центру для ветеранів Habilitation проведуть терапевтичне співтовариство. Ментором є керівник абілітаційного процесу, ветеран та психолог Сергій Тітаренко.

Про це повідомили у закладі.

«Бути у співтоваристві – це мати підтримку і розуміння, це спільний пошук конструктивного рішення, змога говорити без сорому і не боятись бути засудженим. Чекаємо на тебе, якщо ти ветеран російсько-української війни чи продовжуєш боронити нашу країну або перебуваєш у гострому стані після поранення, якщо хочеш позитивних змін, повертаючись до цивільного життя після участі в бойових діях, готовий стати частиною співтовариства, підтримувати його та брати активну участь. Руйнуймо стереотипи суспільства про наслідки війни серед ветеранів разом, аби наше життя не стояло на паузі, а знову було наповненим змістом», — йдеться в повідомленні.

Зустрічі відбуваються щосереди о 19:00 у відділенні центру на вул. Генерала Чупринки, 85. Для участі потрібно зареєструватись ось тут.

Абілітаційний центр у Львові

У Львові запрацював перший в Україні абілітаційний центр для ветеранів та цивільних у березні теперішнього року. Тут люди, які постраждали через російсько-українську війну і вже пройшли лікування та реабілітацію, адаптуються до нових умов життя. За рік допомогу в центрі зможуть отримати майже 300 осіб.

Центр надання послуг УБД

Перший в Україні Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює уже 8 років. Тут щодня захисники і захисниці, ветерани та їх рідні, а також рідні загиблих Героїв, отримують безкоштовні консультації та допомогу. Це був один із перших в Україні центрів, який створили для воїнів та їх рідних, де вони можуть отримати всю комплексну допомогу за принципом «рівний-рівному».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: