У Львові відбуватимуться безкоштовні тренування зі скандинавської ходьби

Nordic Walking hands, exercise outdoors
Фото: depositphotos.com.ua

У Львові проводитимуть щовівторка о 16:00 год безкоштовні тренування зі скандинавської ходьби.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що люди, які бажають займатися цим видом спорту можуть прийти на збір біля кафедри фізичного виховання «Львівської політехніки» (вулиця Уласа Самчука 14).

 «Скандинавська ходьба - це доступний, ефективний та приємний спосіб покращити своє здоров'я та самопочуття. Професійні тренери усього навчать та розкажуть, над чим треба працювати. Палицями для занять також поділяться. Заняття доступні для усіх, не залежно від віку: від дітей до старших людей», – розповів керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Що таке теренкур або скандинавська ходьба

Теренкур або скандинавська ходьба — це один з різновидів терапевтичних методик. Шлях такої лікувальної ходьби проходить в гористій місцевості. Вона включає в себе комплексний підхід до оздоровлення. Під час таких занять організм людини отримує дозоване фізичне навантаження, що сприяє розвитку витривалості, поліпшенню роботи серцево-судинної, дихальної системи та інших органів.  

Назва «теренкур» походить від поєднання французького слова terrain – місцевість, та німецького kuhr – лікування. Це комплексне поняття, в основу якого покладено науково обґрунтовану методику лікувальної ходьби, посилену додатковими терапевтичними ефектами впливу місцевості, такими як клімат, ландшафт, вплив рослин та інше.

Детальніше про скандинавську ходьбу та її користь для здоров'я - читайте у нашому матеріалі.

Головне фото — depositphotos.com.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: