Вбивство у Львові: киянин задушив подушкою жінку

1
Фото: поліція

Як встановили правоохоронці, під час конфлікту зловмисник завдав своїй жертві кількох ударів руками по голові, потім задушив подушкою та втік з місця події. За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

5 квітня близько 18.00 на оперативну лінію 102 звернулась 58-річна львів’янка. За словами заявниці, у квартирі в одному з будинків на площі Святого Теодора у Львові, яку вона здавала в оренду, вона виявила тіло орендарки – 51-річної жительки міста Миколаїв, без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також спеціалісти-криміналісти поліції Львівщини. На тілі жінки поліцейські виявили сліди насильницької смерті, а саме – задушення.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 29-річний мешканець Києва. Також встановлено, що ввечері 4 квітня між затриманим та загиблою виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жертві кількох ударів руками по голові, потім задушив подушкою та втік.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, за рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою.

Читайте також: Шахрай видурив у літньої львів’янки понад 3 тисячі євро та 1600 доларів США

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: