У Львові чотири земельні ділянки виставили на електронні аукціони

Дизайн без назви - 2024-03-07T203425.849
Фото ілюстративне: canva

У квітні у Львові відбудуться два аукціони з продажу чотирьох земельних ділянок несільськогосподарського призначення: три ділянки – під промисловість у Львові, одна – у Зарудцях під будівництво закладу торгівлі.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської міської ради.

Там розповіли, що аукціони відбудуться на платформі Prozorro.

Які ділянки продаватимуть на онлайн-аукціонах

9 квітня на земельні торги виставили понад 5 гектарів землі. Це землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони. Цільове призначення – під промисловість. Локація – вулиця Північна (проектована), що по сусідству із однією з найкращих промислових зон міста «Сигнівка». За словами ЛМР, тут є розвинена інфраструктура та зручний доїзд. Початкова ціна лоту – 43 301 729 гривень. Детальніша інформація тут.

23 квітня на аукціоні продаватимуть три ділянки:

  • під промисловість продаватимуть 0,36 га на вулицях Суботівська-Іванни Блажкевич. Початкова ціна – 4 922 718 гривень. Детальніша інформація тут.
  • 2,0532 га землі продаватимуть у промзоні «Сигнівка» (ділянка 1), на вулиці вул. Данила Апостола. Цей лот стартуватиме від 19 548 723 гривень. В обох випадках мова про землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони, які призначені під промисловість. Детальніша інформація тут.
  • ще одну ділянку міська рада продаватиме у Зарудцях – для будівництва та обслуговування там будівель торгівлі. Йдеться про 0,1715 га на вулиці Франка. Стартуватимуть торги з 600 250 гривень. Детальніша інформація тут.

Чому вигідні інвестиції в українську землю - читайте в матеріалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: