Хто став Уповноваженим з питань культури у Львові

Наталія Бунда
Наталія Бунда/архів ІА Дивись.info

Уповноваженою Львівської міської ради з питань культури призначено Наталію Бунду, яка раніше була керівницею департаменту розвитку.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Наталія Бунда що про неї відомо

Нагадаємо, Бунда Наталія Петрівна народилася  19 липня 1987 року у місті Славута (Хмельницька область).

Освіта

  • 2009 р. — закінчила Волинський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «Міжнародні відносини».
  • 2017р. — завершує навчання у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «державне управління», магістр державного управління.
  • З 2016 року є аспірантом заочної форми навчання Волинського східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за спеціальністю «економіка».

Досвід роботи

  • 2011-2013 рр. — начальник відділу розвитку туризму  управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради.
  • 2013-2017 рр. — начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.
  • 2014-2017 рр. — в.о. виконавчого директора Асоціації органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів». Один із ініціаторів створення міжнародного культурно-туристичного проекту «Шлях Гедиміновичів».
  • 01.02.2017р. - призначено на посаду директора департаменту розвитку Львівської міської ради.
  • 19.10.2020р. – покладено виконання обов'язків начальника управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради.
  • з 18.03.2022р - покладено виконання обов'язків начальника управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради

У 2013 році брала участь у серії воркшопів Програми Східного партнерства у галузі культури Ради Європи (Молдова, Грузія, Україна).

У 2014 році брала участь у двотижневому курсі підвищення кваліфікації з культурного та проектного менеджменту у м. Берлін (ФРН).

У 2015 році брала участь у Програмі професійних обмінів Державного Департаменту США «Партнерство між державою і громадою через культуру та мистецтво» (Техас, Північна та Південна Кароліна, Вашингтон, Нью-Йорк).

Нагадуємо, радниця міського голови Львова Ірина Маруняк тепер стала уповноваженою з питань доступності. Рішення про запровадження нової посади у відомстві ухвалили під час сесії 28 березня.

На сесії 28 березня депутати проголосували за впровадження кількох нових пасад у міській раді, поміж яких, є уповноважений з питань доступності, а також уповноважений з питань людей з інвалідністю та уповноважений з питань культури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: