У Львові ветерани можуть отримати гранти на бізнес

ветерани
Український військовий/ poda.gov.ua

У Львові розпочався конкурс на створення малого бізнесу для ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей. Розмір гранту сягатиме до 400 тисяч гривень.

Про це повідомили у міській раді.

DVV International спільно з КУ Інститут Міста та Мережею Центрів Едукації реалізують у Львові проєкт реінтеграції ветеранів та їхніх сімей через освітні можливості.

Нещодавно DVV International було оголошено конкурс бізнес-грантів для ветеранів, ветеранок, а також членів та членкинь їхніх сімей. Окрім грантових коштів, діють безкоштовні бізнес-консультації, де експерти допомагають сформувати бізнес ідею та заповнити відповідну заявку.

Хто може стати учасником або учасницею конкурсу на надання бізнес-грантів у 2024 році:

  • громадянин чи громадянка України старші 18 років, які мали досвід бізнесу або готові розпочати свій власний малий бізнес, проживають і планують ведення бізнесу у 7 регіонах України: Вінниця, Запоріжжя, Львів, Миколаїв, Нікополь, Полтава, Суми, та які належать до таких категорій, та мають відповідні підтверджувальні документи:
  • учасники бойових дій (під учасником бойових дій маються на увазі фізичні особи у значенні, наведеному в пунктах 11, 19-25 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 07 квітня 2024 року та мають посвідчення учасника бойових дій);
  • особи з інвалідністю внаслідок війни (під особою з інвалідністю внаслідок війни розуміються фізичні особи у значенні, наведеному в пунктах 4, 11-16 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 07 квітня 2024 року та мають посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни);
  • члени сімей ветеранів/ветеранок війни (під членами сім’ї маються на увазі: дружина, чоловік або дитина учасника/учасниці бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни, обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 7 квітня 2024 року, тобто, є сином, донькою, дружиною або чоловіком, що ведуть одне спільне домогосподарство).

Заявки приймають до 26 квітня за цим покликанням.

Гранти для бізнесу у Львові

ІА Дивись.info щотижня розповідає про можливості для малого та середнього бізнесу у Львові у підбірках.

Як підприємцям не проґавити грант?

Керівниця відділу роботи із бізнесом «Інвест офісу», що діє у Львові, Олена Глинка, розповідала ІА Дивись.info про ключові правила написання та подачі заявки на грант.

Зокрема, бізнесменам варто звернути увагу не лише на чітке оформлення ідеї, а й коректність внесення даних, відсутність штрафів та судових впроваджень. Що ще варто знати — у матеріалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: