У Львові запустили новий відеоролик для мотивації залучення до війська

військовий з каскою та рюкзаком
Ілюстративне фото/Львівська ОВА

У Львові презентували другий відеоролик для мотивації, аби залучити людей до Збройних сил України. Його створили Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ОТЦК та СП) та Львівська міська.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської міської ради.

«Переповідати зміст не будемо, нехай кожен зробить свої висновки. Нагадаємо лише про історичні паралелі з 1939 роком. Кожен з нас має обов'язок докласти усіх зусиль, щоб ця історія ніколи не повторилася», - зазначають творці відеоролику.

Про створення комунікаційних продуктів для мотивації залучення захисту країни

За інформацією ЛМР, Львівський ОТЦК та СП і Львівська міська рада співпрацюють у створенні комунікаційних продуктів для мотивації залучення до захисту України від окупантів. Перший відеоролик про «альтернативну реальність» співбесід чоловіків до війська вийшов на початку квітня. Головна ідея відеороботи – «Якщо не долучитись до свого війська сьогодні, згодом доведеться воювати у чужому. Ставай на захист України сьогодні!». Його можна переглянути тут.

Крім того, на початку весни у Львові на тему мобілізації розмістили також зовнішню рекламу на бордах і сітілайтах. Над кампанією працювали співробітники міськради і ОТЦК із львівськими креативними агенціями та продакшн-студіями. 

Також у Львові діє центр рекрутингу української армії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: