У Львові відбувся чемпіонат України з маунтенбайку

photo1713853051
Фото/ ЛОВА

Протягом 19-20 квітня у парку Погулянка, що у Львові, відбувся чемпіонат України з маунтенбайку. Цього року Львівщині вперше за 20 років організувала такі змагання.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що найсильніших визначали у таких вікових категоріях: юніори, юніорки, юнаки, дівчата, молодші юнаки, молодші дівчата.

«Найкраще серед спортсменів Львівщини виступили Вероніка Селезньова (ДЮСШ ім. Г. Прокопенка) і Єва Кубрак (КДЮСШ ім. Ю. Кутенка). Вони здобули п’яте місце серед дівчат. Вероніка Селезньова також фінішувала сьомою у гонці з вибуттям», – розповів про успіхи львівських спортсменок керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як. 

Також в адміністрації зазначили, що спортсмени виступали у двох дисциплінах: груповій парній гонці та «елімінаторі» – гонці з вибуттям. Усього на чемпіонаті було 140 учасників з 14 областей, серед них – 30 представників Львівщини. Водночас найбільше нагород вибороли представники Чернівців, Вінниці та Києва.

Фото/ ЛОВА

Маунтенбайк – це вид велоспорту, що передбачає їзду бездоріжжям, зазвичай пересічною місцевістю, на спеціально обладнаному гірському велосипеді.

Раніше ми розповідали, що лучники Львівщини стали призерами Кубка Європи серед молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: